Bygninger

Skolens bygninger og faciliteter

Skolens fysiske opbygning: Oprindelig skole bygget i 1960. Tilbygning 1974, 2002 og 2004.
Skolen er bygget i ét plan og har derfor en stor, fysisk udstrækning med store gangarealer.

De fleste af undervisningslokalerne er lokaler af standardstørrelse, og derfor ikke altid store nok til den undervisning, der benyttes i dag. Som konsekvens af dette er gangarealerne mange steder på skolen taget i anvendelse, som erstatning for gruppelokaler o.l.

Skolen har et nyere, helt "up to date" fysiklokale.

Horrebyhallen ligger lige ved siden af skolen, og skolen råder over hallen hele ugen igennem til idrætsundervisningen. Sammen med hallen ligger et helt nyt gymnastikhus (indviet dec. 2007). Også disse faciliteter råder vi over ugen igennem.

Skolen har samtidig egen "teatersal" med  lyd- og lysfaciliteter til teaterbrug.

Skolen har en velfungerende skolebod, baseret på sunde principper.

Elevernes skolemøbler

Skolens møbler er ergonomisk godkendt. Stole og bordhøjde kan reguleres. Bordpladerne kan skråtstilles. Stolesædet kan vippe.

Skolevejens trafiksikkerhed

De trafikale forhold omkring skolen:

Skolepatruljen: Skolepatrulje varetages af elever fra 6-9 kl.

Regler eller anbefalinger vedr. trafiksikkerhed: Forældre som afleverer deres børn om morgenen skal benyttet hallens parkeringsplads og parkere i båsene ud mod vejen.